Лидерът в управлението на земеделски активи „Агрион“ взе голямото отличие

...
Лидерът в управлението на земеделски активи „Агрион“ взе голямото отличие
Коментари Харесай

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България отличи земеделската компания в категорията Растеж

Лидерът в ръководството на аграрни активи „ Агрион “ взе огромното отличие в категорията „ Растеж “ по време на блестящата гала по връчването на годишните награди „ КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”.

Ценният приз бе връчен на изпълнителния шеф Анатоли Георгиев от Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика, в наличието на министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати, кметове и представители на едрия и междинния бизнес. Бляскавата гала събра над 400 притежатели и мениджъри на компании.

Наградите „ КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”, които се връчват по време на пролетния бал на работодателската организация, се считат за най-престижните оценки за българския бизнес. В оспорваната надпреваратази година се включиха общо 25 компании, които трябваше да покрият авансово заложени критерии. В Категорията „ Растеж “ с изключение на „ Агрион “ бяха номинирани още 7 сдружения от разнообразни сфери на стопанската система.

Целта на учредените през 2015 година награди е да се подтиква качественото и новаторско българско произвеждане. Отличените компании ще бъдат образец за всички, които вършат бизнес в България и постановат нови, по-високи стандарти в стопанската система, споделиха от КРИБ.

„ За да получим премията за изминахме дълъг път за относително малко време. Само за 5 години „ Агрион “ се трансформира в водач в областта на ръководство на земеделска благосъстоятелност и единствената компания, която предлага цялостното портфолио от услуги, свързани със ръководството на аграрни активи “, сподели изпълнителният шеф на земеделското сдружение, Анатоли Георгиев. По думите му, впечатляващият растеж, който компанията реализира по всички основни индикатори, трансформира Агрион “ в аграрни бранд №1 на България. „ Тази премия ще бъде наш тласък да продължим да поставяме старания в посока уедряване на земеделската земя, възстановяване на статута й и повишение на нейната добавена стойност “, сподели още Анатоли Георгиев.

За 5 години, откогато е на българския пазар, „ Агрион “ се наложи изрично като най-разпознаваемата и предпочитаназемеделска компания в България. Дружеството вкара най-модерните и модерни форми на ръководство на поземлени активи. „ Агрион “ предложи неповторим бизнес модел, което го трансформира в пожеланият сътрудник на земеделските производители. „ Агрион “ е първата българска компания, която построи професионална верига от офиси на основни точки в страната и вкара нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на множеството медиатори в сектора. Дружеството се употребява с най-голямо доверие и се показва от фермерите като желан сътрудник при договорка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР