Канадският профсъюз Unifor, покани рок-звездата Стинг да изнесе концерт в

...
Канадският профсъюз Unifor, покани рок-звездата Стинг да изнесе концерт в
Коментари Харесай

Стинг подкрепи протестиращите в General Motors


Канадският синдикат Unifor, предложения рок-звездата Стинг да изнесе концерт в поддръжка на служащите, протестиращи против закриване на завода на General Motors в Ошава, провинция Онтарио. Певецът е приел поканата, като е отказал препоръчаното му заплащане и ще излезе на сцената гратис.

В момента Стинг е на в Торонто, където взе участие в представлението " Последния транспортен съд ". Певецът е създател на музиката и текстовете на спектакъла, в който разказва прекарванията си като дете в британска корабостроителница. Той играе ролята на водач на протестиращи против затварянето на предприятието служащи, които се борят да бъде издигнат още един транспортен съд.
В сходно състояние се намира и заводът на GM в Ошава, където се сглобяват седаните Cadillac XTS и Chevrolet Impala, а също по този начин и пикапите GMC Sierra и Chevrolet Silverado. Предприятието би трябвало да затвори порти в края на 2019 година, като служиелите му остават без работа.

Лидерът на Unifor - Джери Диас, разкри, че Стинг незабавно е приел предлагането на профсъюзите и ще изнесе концерт в едно от пространствата на завода. Певецът е отказал препоръчаната му сума за шоуто, за което членовете на Unifor ще имат предпочитан достъп. На концерта обаче ще се влиза с билети, като всички доходи от тях ще отидат за благотворителни цели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР