Журналистът Димитър Байрактаров изригна срещу медийните и политическите манипулации за

...
Журналистът Димитър Байрактаров изригна срещу медийните и политическите манипулации за
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: За водната криза е виновен Кан Аспарух, но не и Нено Димов!



Журналистът Димитър Байрактаров изригна против медийните и политическите операции за водната рецесия и кой би трябвало да носи отговорност за нея. Ето какво написа той в обществената медия Facebook:

„ За водната рецесия е отговорен Кан Аспарух, само че не и Нено Димов! Даже Емо Ревизоро ще ревизира дали и Мадарският конник няма пръст в тази работа. Даже и милостивия Валери Симеонов проплака: Защо Нено Димов е в ареста, откакто е болен?

Ето по този начин, скъпи другари, стартира политическата игра на Провалените патриоти, провеждана посредством медиите и подкрепяна от мълчанието на агнетата (ГЕРБ). Наглостта няма граници! Дори ни заобясняваха, че Нено не е бил задължен да схваща от нищо?! Той просто е министър. Вероятно елементарен министър, само че министър! Той може да е болен даже, само че от министерската заплата не се е отказал. Той дори и клетва е положил!

„ Заклевам се в името на Република България да съблюдавам Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се управлявам от ползите на народа. Заклех се. “

Тази част с ползите на народа е доста забавна! Ами те и олигарсите са част от този народ, а евентуално техните ползи са по-силни, дори май са толкоз мощни, че ни един министър да не може да им устои?

А на следващия ден за горкия Нено дори ще кажат, че и законите не би трябвало да съблюдава, щото не е бил задължен да ги знае? Нищо, че се е клел? Ето тази ария ще пеят заедно всички медии, щото Нено е доста скъп…, а нас, нас кучета ни яли!

Иии… да знаете, най-голямата виновност я носим ние, обществото!!! “
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР