Известната британска телевизионна водеща на риалити шоуто Остров на любовта“

...
Известната британска телевизионна водеща на риалити шоуто Остров на любовта“
Коментари Харесай

Угасна една голяма телевизионна звезда и знаменитост! Самоуби се гаджето на принц Хари!

Известната английска телевизионна водеща на риалити шоуто „ Остров на любовта “ – Каролайн Флак, е била открита мъртва. На острова тя е известна и като бивше гадже на принц Хари.
40-годишната жена е била открита в жилището й в Лондон, оповестяват локалните медии. „ Можем да потвърдим, че нашата Каролайн е умряла през днешния ден, 15 февруари. Призоваваме пресата да почете персоналния живот на фамилията в това мъчно време “, споделя непосредствен до фамилията на звездата пред „ Гардиън “. Колегите на Каролайн са шокирани от вестта за гибелта й.

Вероятно става въпрос за самоубийство, споделят те. Няколко дни по-рано Каролайн била изправена пред съда поради обвинявания, че нападнала приятеля си през декември. 27-годишния мъж получил забележителна контузия на главата. Според „ Дейли мейл “ Флак се е самоубила, откакто на 14 февруари получила любовни пояснения точно от приятеля си Люис Бъртън, който желал още веднъж да се съберат.

Самият принц Хари не е коментирал нещастието. Последните няколко месеца са извънредно сложни за английския престолонаследник, чиято купа бе отнета от баба му Елизабет II, защото той и брачната половинка му Меган Маркъл взеха решение да изоставен непринудено Бъкингамския замък и да се откажат от осъществяването на кралските си отговорности. Двамата няма да могат да се употребяват и с досегашните си финансови облаги. Говори се, че към този момент имали редица оферти за реклами, както и предложения за участия в сериали и филми, като продуцентите им предложили колосални възнаграждения, предостатъчни, с цел да продължат да живеят пищно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР