Ицо Хазарта се оказа големият победител на тазгодишните награди на

...
Ицо Хазарта се оказа големият победител на тазгодишните награди на
Коментари Харесай

Ицо Хазарта триумфира на наградите на БГ радио

Ицо Хазарта се оказа огромният победител на тазгодишните награди на БГ радио, които за втора поредна година се организираха в Пловдив. Този път под намерено небе – в Античния спектакъл, който побра аудитория от едвам 50% от потенциала си заради епидемиологичната конюнктура, обвързвана с COVID-19.

Рапърът си потегли от церемонията с 3 статуетки – за,,Албум на годината‘‘, за,,БГ текст‘‘ за песента,,Имам човек‘‘ и за,,БГ изпълнител‘‘. В типичния си подигравателен жанр Хазарта изнесе къса, само че мощна и запаметяваща се тирада, с което провокира бурни аплодисменти и дълго скандиране на името му от страна на публиката и тъжни усмивки за конкуренцията.

,,Знам, че в този момент някои хора отново ще кажат, че не са гледали премиите, а другояче ще пишат дълги постове за тях в обществената мрежа. Но, с цел да ти въртят песента по радиото, то тя трчбва да е хубава, а с цел да е хубава, това значи, че с изключение на теб и някой различен би трябвало да каже, че му е харесала‘‘, като приключи с думите:,,Опознай България преди да съдиш държавата‘‘.

Ето какво се случва с Ъпсурт!

В друга огромна категория – за,,БГ изпълнителка‘‘, статуетката отиде в ръцете на Михаела Филева. Тя се появи на сцената в ослепителна дълга рокля и благодари за оказаната ѝ чест.

Нейната съименничка Михаела Маринова пък направи впечатляващо шоу, като извърши баладата си,,Страх от самота‘‘ и също така показа нова ария, като се бе погрижила на сцената с изключение на балет да участва и мощно ATV, което направи няколко кръгчета.

Дъщерята на Саня Армутлиева – Алма, получи статуетка за,,БГ дебют‘‘.

,,БГ ария 2020‘‘ стана парчето,,Не бих могъл‘‘ на Pavel £ Venci Venc и Любо Киров. На сцената обаче не съумя да се качи Любо, защото по време на подготовката по-рано той се контузил по-сериозно и даже се наложила лекарска помощ.

Дует,,Ритон‘‘ станаха носители на премията за,,БГ ентусиазъм 2020‘‘. Те изненадаха публиката и с нова ария -,,Счупеното носи щастие‘‘.

Безспорно за усмивките на лицата на посетители и фенове на БГ премиите се погрижи водещата тази година – актрисата Милица Гладнишка, която се оправи повече от добре по оценка на публиката.

А шест лед стени и доста пиро резултати сътвориха блестяща и магична атмосфера под намерено небе в Амфитеатъра в Пловдив.

Церемонията завърши с торта и,,Happy Birthday‘‘, защото водещият на,,Любими песни за обичани хора‘‘ и емблематично лице на БГ радио – Наско Стоянов имаше рожден ден, който съответства с огромната гала.

Ето и целия лист с имената на спечелилите на премиите на БГ радио за 2020:

,,БГ дебют 2020‘‘ – ALMA

,,БГ дует 2020‘‘ - Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени

,,БГ Дует/Трио/Вокална група‘‘ - СкандаУ

,,БГ видеоклип 2020‘‘ –,,Нависоко “ на Койна Русева и Миро

,,БГ ария 2020‘‘ -,,Не бих могъл‘‘ на Pavel £ Venci Venc и Любо Киров

,,БГ текст 2020‘‘ -,,Имам човек‘‘ на Ицо Хазарта и Homelesz

,,БГ албум 2020‘‘ –,,Неправилен рап‘‘ на Ицо Хазарта

,,БГ реализатор 2020‘‘ – Ицо Хазарта

,,БГ изпълнителка 2020‘‘ – Михаела Филева

,,БГ ентусиазъм 2020‘‘ – дует,,Ритон‘‘
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР