И второ – в социалната защита – за децата, за

...
И второ – в социалната защита – за децата, за
Коментари Харесай

Станишев на Бузлуджа: Нужни са предсрочни избори и ляво управление на страната



И второ – в обществената отбрана – за децата, за групите в неравностойно състояние, за младите, за възрастните, даже за работещите българи. Предсрочните избори са избавителни за България. Само те могат да дадат нова вероятност на страната. Затова Българска социалистическа партия би трябвало да работи, с цел да провокира и завоюва предварителни парламентарни избори. “

Така стартира словото си на Историческа поляна Сергей Станишев, който взе присъединяване в обичайния събор на левицата.

„ Българска социалистическа партия даде мощна поръчка с „ Визия за България “, тъй като страната има потребност от сериозен диалог за политики, вероятност и бъдеще, а не да затъва от една кръчмарска кавга в друга. Но, с цел да промени България, Българска социалистическа партия се нуждае от сътрудници и съдружници.

Европейските социалисти са тези, които се опълчват на рисковите сюжети на Европа на разнообразни скорости, за Европа, която санкционира и разделя. Нашият сюжет е друг. Той е за Европа, която пази хората и основава равни шансове, която е солидарна и влага в младите. Която работи за доближаване на страните в стандарта на живот и в икономическото им развиване. А това можем да реализираме единствено всички дружно. “, бе безапелационен президентът на ПЕС.

„ Европа се трансформира, само че духат разнообразни ветрове. Ние не желаеме да ни сполети ориста на страните от Вишеградската четворка, на които Европейски Съюз оряза фондовете с една четвърт за идващия програмен интервал.

Нека кажем ясно – България - в ядрото, а не в периферията на Европейски Съюз! Не молител, а същински пълновръстен член на Съюза със своето въздействие и лидерски решения!

Независимо по кое време са идващите парламентарни избори, огромен тест за всяка политическа мощ ще бъдат идните евроизбори. Победа на Българска социалистическа партия би довела до смяната, от която България и нейните жители имат потребност. “

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР