Хибридни модели изместват конвенционалните не само при автомобилите, а и

...
Хибридни модели изместват конвенционалните не само при автомобилите, а и
Коментари Харесай

Мощни хибридни машини показват на изложбата „Стройтех“ в Пловдив

Хибридни модели изместват стандартните освен при колите, а и в строителната техника. Това показват участници в изложбата „ Стройтех 2018 “, която се провежда в границите на Международния механически панаир от 24 до 29 септември в Пловдив.

За първи път ще бъдат показани мощни товарачи и багери, които могат да се движат по релси и по шосе, мотокари, работещи с бензин и ток. Хибридните версии стават все по-търсени поради своята изгодност и функционалност. Те са хитовите експонати в парка за тежка строителна машинизация. Специализираната секция за машини за създаване на инфраструктурни уреди беше обособена за първи път предходната година, а в този момент площта й се усилва с 22% поради огромния интерес на компаниите.

Вносители на известни международни марки ще показват багери, самосвали, бетон възли, уреди за срутване на сгради и изработка на канали, както и доста други произведения. Асортиментът се добавя от складова техника, от съоръжение и аварийни елементи. Наред с машините колоси ще може да се видят минимодели, като багерите от Германия, които идват за първи път у нас. Така паркът с демозона за строителна машинизация ще събере последното потомство техника за всевъзможен тип действия.

„ Над 20-процентният растеж на изложбата „ Стройтех “ онагледява мощния напредък в стопанската система, защото строителството е знак за нейното развиване. Разширяването на браншовия периметър потвърждава, че позитивният тренд обгръща всички браншове “, разяснява доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив. Националният изложбен център провежда деловия конгреси за капиталови артикули и технологии, който е измежду водещите в Югоизточна Европа.

74-ото издание на Международния механически панаир ще започва с нови акценти. За първи път ще има Град на колите. Изложението „ Auto City Пловдив 2018 “ ще показа леки коли, рейсове, автосервизно съоръжение, аварийни елементи на известни марки. Изложбата „ Химия “ ще бъде с повече участници и ще подчертава на екологичните трендове. Авангардни решения за промишлеността ще предложат още седем изложения: „ Акватех “ (за водния сектор), „ Елтех “ (за електроника и електротехника), „ Енеко “ (за енергетика и екология), „ Инфотех “ (за осведомителни технологии), „ Интермин експо “ (за минната индустрия), „ Машиностроене “, „ Робохайтех “ (за роботи и автоматизирани системи).

Очаква се компании от близо 40 страни да презентират своите артикули и услуги по време на Международния механически панаир в Пловдив пред повече от 30 000 гости експерти от Европа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР