Двамата вдигнаха пищна сватба с 500 гости, която със сигурност

...
Двамата вдигнаха пищна сватба с 500 гости, която със сигурност
Коментари Харесай

Синът на Цеца и Аркан си купи булка за 20 000 евро! Богдана блести в рокля, която свекърва й облече преди 24 години

Двамата подвигнаха обилна женитба с 500 посетители, която сигурно няма да се не помни дълго време.



Младоженецът изведе булката от къщата на баба й в Тител, където тя е родена. Сватбената колона потегли от къщата на Цеца в Белград, а младоженецът бе наел специфичен рейс за случая, който да води гостите от Белград до родното място на годеницата му.





Най-щастливи бяха двете сестри на Богдана и сестрата на Велко - Анастасия Ражнатович.



С доста музика и обилна декорация бяха посрещнати всички поканени на събитието, измежду които доста известни персони и политици, а бъдещият свекър очакваше Велко Ражнатович, с цел да може младоженецът да стреля по ябълка.



Велко уцели ябълката от първия път и преди тя да падне, той произнесе думи, които оживиха загатна за починалия му татко.

Припомняме, че татко му Желко Разнатович Аркан също спазваше този остарял сръбски бит, когато се ожени за Цеца, само че се оказа, че синът му има по-точен изстрел, тъй като Аркан удари ябълката от 6-тия път!



Както диктуват старите традиции, Велко трябваше да откупи и бъдещата си брачна половинка, което направи против солидната сума от 20 000 евро.

Мнозина останаха изумени, като чуха какъв брой е заделил Велко за булката си, само че дали това е прекомерно малко или прекалено много, преценете сами.

Връщайки се обратно във времето, припомняме, че Аркан даде съвсем половин милион марки за Цеца.



Велко и Богдана подписаха църковен брак в храма " Свети Сава ", а венчавката отслужи отец Стефан Сарич, който е семеен духовник на Ражнатович от доста години. Кумове на младото семейство станаха техни дългогодишни другари от детството.





След като младоженците се врекоха във безконечна честност пред Бога се насочиха към хотел „ Хаят “, запазен за гала-тържеството. До там ги ескортира първокласен Ролс Ройс, който в миналото бил благосъстоятелност на друга сръбска звезда - Драгана Миркович.



Булката бе повече от ослепителна в сватбената рокля, която Цеца Ражнатович облече преди 24 години, когато се омъжи за Желко Ражнатович Аркан.



Наложи се Богдана да преправи роклята, като за вчерашното празненство я стесни и удължи. Интересното е, че двете не са единствените, които са носели сватбената рокля. Сестрата на певицата Лидия Ококолич също се омъжи с нея на гала преди 15 години.





Гала-тържество се състоя в хотел „ Хаят “, а на самия вход имаше декорация от бели цветя и балони, описващи на имената на младоженците.



По-късно булката заблестя в друга луксозна сватбена рокля, обсипана с към 3000 кристала. Младоженецът също смени костюма си.



Дойде време и за първия брачен танц, за който Богдана и Велко избраха песента " Mirrors ". През това време падаха балони, а младоженците бяха обградени от димна завеса. Всичко изглеждаше като приказка! След сватбения танц последва подписване на цивилен брак.



Щастливата майка Цеца блесна в златна рокля като гръцка богиня, създание на Марина Вискович, в която изглеждаше в действителност феноменално.



Украсата в хотела се състоеше от голям брой балони в бяло и златно. Кристалната зала бе цялостна с флорални претекстове, с бели свещи и светещи дървета на всички места по масите. Всяка дама получи по една бяла роза, като благодарствена записка от Велко и Богдана, че са дружно с тях в най-красивия ден от живота им.

Цеца не се интересуваше от парите и избра богато меню за всички посетители. То включваше риба, азиатски зеленчуци, разнообразни месни специалитети от говеждо, пилешко и свинско месо. Освен това, бе сервирана селекция от разнообразни салати, сирена и сушени меса. Имаше и обилие от сладки изкушения, измежду които шоколадов шадраван, пресни плодове и пет разнообразни типа торти. Разбира се, всичко това гостите консумираха с най-висококачествените питиета от шампанско и вино до спиртни питиета.

За край, Богдана облече трета сватбена рокля и дружно със брачна половинка й Велко разрязоха 6-етажна торта, а по-късно последва забавление, изпълнено с доста музика, лайв осъществявания от разнообразни артисти и танци до сутринта.























Снимки: Alo.rs, Hellomagazinsrbija, Instagram
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР