Достъпът до плаж „Русалка" за поредна година е ограничен от

...
Достъпът до плаж „Русалка" за поредна година е ограничен от
Коментари Харесай

Бариери ограничават достъпа до плаж Русалка


Достъпът до плаж „ Русалка " за поредна година е стеснен от преграда и всеки, който желае да премине е задължен да заплати 8 лв. за паркинг. Курортът е свързван с Николай и Евгения Баневи. Още през 2010 година беше наложена санкция на притежателите за въпросната преграда, само че в този момент още веднъж я има.

Жителка на региона изясни, че това е единственият наличен плаж от нос Шабла до Калиакра. До него се стига до общински път. А на него има преграда на ваканционен комплекс. Всяка година притежателите му обаче покачват такса „ паркинг ". За нас това е съвсем скандално, тъй като в случай че е паркинг, би трябвало да бъде почасово най-малко. И нямам доверие, че една община, една област и една страна да не може да се оправи с това, разяснява тя.

Този паркинг е горски фонд. Не е легализиран. Няма метод, по който той да бъде легализиран. Закупени са единствено постройките върху терена. Хотелът е противозаконен. Той не би трябвало да работи, изясни пред NOVA някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев и добави, че сега за терена се водят каузи.

Според него казусът с паркинга на комплекса би трябвало да бъде решен от страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР