Днес сме подготвили една доста лесна за изпълнение и много

...
Днес сме подготвили една доста лесна за изпълнение и много
Коментари Харесай

Спокойно Можем Да Го Наречем Еликсир На Живота! Възстановява Силите На Организма И Лекува Какво Ли Не!



Днес сме подготвили една много лесна за осъществяване и доста ефикасна рецепта, чието постоянно потребление ще усъвършенства здравето ви доста. Ако употребявате този лек непрекъснато, сами ще се уверите в подобрението на здравето си и ще бъдете доста по-бодри.

Този балсам умерено може да се пие като чай. Ето по какъв начин да го приготвите.

Необходими са ви:
1 ч. овес
2-3 ч. прясно мляко
4-5 с.л. мед
5-6 чаши вода
Съотношението овес-вода е към 1 с.л. овес се залива с 2 ч. вода. Вари се на слаб огън за към един час, наложително захлупено под похлупак.

Една от най-хубавите предписания обаче е следната:

В тенджера изсипвате 1 ч. овес (семена) и заливате с 5-6 ч. вода. Оставяте да се вари до момента в който водата изври най-малко на половина или се реализира плътност като на течно желе. След като е готово го прецедете и изсипете в отварата равно количество мляко на това което ви е останало. Оставете го да заври още веднъж и прибавете 4-5 с.л. мед. Оставете да поври и не забравяйте да го разбърквате, написа " майтапчия ".

Полученият балсам се пие топъл преди да е изстинал и преди да се наложи да го погрявате. Консумирайте 2-3 пъти дневно. Когато напитката свърши, може да извършите още веднъж и да изпиете още 3 дози. За качествено пречистване на организма от отрови се предлага курсовете да се вършат по три пъти годишно – на пролет, през лятото и на есен. Надяваме се тази рецепта да ви помогне!
Важно: Ние не сме лекари и поради това е хубаво да се консултирате с подобен за приема на лечебната примес.

Ако тази рецепта ти е харесала или си я сметнал за потребна – показа я в Facebook с цел да може да доближи до повече хора!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР