Днес на територията на ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово” бригада

...
Днес на територията на ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово” бригада
Коментари Харесай

„ЕЙ И ЕС България” с официално становище за инцидента с двама работници



Днес на територията на Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово” бригада от двама чиновници - един от „ ЕЙ И Европейски Съюз България”и един от фирма-изпълнител, са претърпели случай при разчистване на шахта на помпена станция за битови отпадни води. Осигурена е незабавна евакуация на двамата служащи, които са откарани в болничното заведение в град Стара Загора. Това се показва в публично мнение от управлението на ТЕЦ-а.

Доц. Георги Арабаджиев, началник на Клиниката по анестезиология и интезивно лекуване на УМБАЛ „ Стоян Киркович” заяви, че единият от потърпевшите е в устойчиво положение - с мозъчно разтърсване. Другият потърпевш е с белодробен оток и тежко общо положение. Той е на апаратна вентилация, като лекарският екип предриема всички нужни реанимационни дейности.

Ръководството на „ ЕЙ И Европейски Съюз България” следи извънредно деликатно положението на двамата потърпевши и е готово да предприеме всички нужни дейности за обезпечаване на тяхното лекуване. Ще продължаваме да ви осведомяваме за положението на потърпевшите.

ЕЙ И Европейски Съюз участва от 2001 година в България и е най-големият вложител в енергийния бранш за последните 30 години с инвестиции, надхвърлящи 3,2 милиарда лв.. ЕЙ И Европейски Съюз България е притежател на най-новата и съвременна топлоелектрическа централа в Югоизточна Европа – Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово”, на Съоръжението за депониране на боклуци от употребата на централата край село Обручище, както и е мажоритарен притежател на ЕЙ И Европейски Съюз Гео Енерджи, която оперира най-големия в страната ветроенергиен парк – „ Свети Никола”, край Каварна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР