Дали е виновен или не - няма да коментирам. Работил

...
Дали е виновен или не - няма да коментирам. Работил
Коментари Харесай

Емил Димитров с коментар за работата на арестувания зам.-министър

Дали е отговорен или не - няма да разясня. Работил съм с него три месеца и той е изпълнявал моите инструкции. Действията на прокуратурата могат да се разясняват единствено от съда. Това съобщи екоминистърът Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и във връзка задържането на заместника му Красимир Живков.

По думите му дружно с прокуратурата са създали огромна интервенция и са съумели да върнат доста от италианските отпадък. От Италия споделят: ще изпратим 25 000 бали отпадък и няма по какъв начин да отворим всички бали на пристанището, с цел да ги проверим. Ако се окаже, че в тези 25 000 бали има радиоактивен боклук, той се изважда и се връща - има си процедури.

"Ако желае да пристигна различен министър- то няма да го бавя, но все на мен ми се пада ", сподели още той.

По думите му има 5000 площадки за депозиране на отпадък и все го питат за какво не ги закрива - то не можеш да ги закриеш, сподели Димитров. "Очевидно се е случвало да има мним експорт, по тази причина са изпратени инспекции и в Пловдив и в Плевен. Голяма част от хората, които съм освободил, тъй като не съм удовлетворен от работата им, сега дават показания. Това са пълномощията ми - не съм удовлетворен, освободил съм ги. Що се отнася до това за фиктивния експорт, то някой би трябвало да подпише, че този отпадък е напуснал страната, а той е останал у нас. Имаме хванати камиони от Италия. Боклукът не може да остане повече от една година у нас, в случай че не бъде третиран от компания, която има лиценз ", обясни още екоминистърът.

Бивш началник на Министерство на околната среда и водите с забавни разкрития за задържания зам.-министър Живков

"Да наложим мораториум на вноса и тогава ще подскочи бизнеса. Нашето законодателство дава отговор изцяло на европейското ", сподели Димитров.

"Днес ще издам заповед - никой да не стъпва там. Днес ще е последният приемен ден, тъй като идват кметове и предприемачи, а след това се пояснява по друг метод като прелом. Хубаво е когато има напрежение - някой да го отнесе. Хляб и зрелища, давайте да дадем и малко самун, зрелищата ги има ", сподели още той.

Що се отнася до водата на Перник, той съобщи, че в язовир Студена има 15 000 000 кубика вода. "Перник вода ще има. Има едно вместилище в Калказ, което непрекъснато тече и основава проблеми. Срязахме я тръбата и сме основали спешна организация и ще има и топла вода, а от есента ще има и топла вода ", съобщи Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

Зам.-министър Живков е арестуван с още 5 души, взели участие в незаконна група за импорт на отпадък от Италия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР