Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг замени

...
Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг замени
Коментари Харесай

Смениха коляното на звезда от UFC

Бившият първенец на UFC в междинна категория Майкъл Биспинг размени още една част от тялото си с изкуствена. Без подозрение той един от най-обичаните и уважавани бойци в историята на смесените бойни изкуства, само че шансът не е с него.

Атрактивният играч трябваше да се подложи на нова интервенция. Вече и коляното му е изкуствено, откакто Биспинг постави изкуствено око.

„ Нямах опция да разтегна крайници си от години. От 6 месеца насам болката беше толкоз рискова, че нямаше по какъв начин да разхождам кучетата си към блока. Виках Ребека агонизирайки, да ме прибере у дома “, призна ММА боецът.
View this post on Instagram
A post shared by Mikebisping (@mikebisping) on Oct 17, 2019 at 4:13pm PDT
Наскоро в подкаст 40-годишният Биспинг извади изкуственото си око в ефир, признавайки си обстоятелството, че в последните му срещи в UFC той се е бил с едно око.

Биспинг показа, че е на половина кьорав от дуела му с Витор Белфорт от 2013-та. Тогава Белфорт печели посредством механически нокаут, само че по това време бразилецът е на тестостерон терапия и при един удар в главата, ретината на Биспинг се отлепва.

Michael Bisping is a legend. pic.twitter.com/fg1TG4SwnO
— Borrachinha Depot (@FullContactMTWF) October 3, 2019 След конфликта си с Белфорт, Биспинг победи Алън Белчер, Чунг Ли, Си Би Долауей, Андерсон Силва, Талес Лейтес, Люк Рокхолд и Дан Хендерсон.
boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР