Без прислуга у дома е останала Лили Иванова, доверяват нейни

...
Без прислуга у дома е останала Лили Иванова, доверяват нейни
Коментари Харесай

Лили натири прислужницата си заради коронавируса

Без прислуга вкъщи е останала Лили Иванова, доверяват нейни съседи от столичната улица „ Оборище “. Заради карантината в страната примата освободила домашната си помощница, която всекидневно се грижела за чистотата в жилището ѝ, както и за приготвянето на храната и напитките, които певицата постоянно консумирала.

Сега на Лили ѝ се налагало сама да прави всички домашен отговорности – нещо извънредно за нея в последните две десетилетия. С артикули от първа нужда я снабдявал нейният водач, който оставял пликовете с покупките пред вратата ѝ, а естрадната звезда ги поемала от там. Изпълнявайки всички препоръки на експертите, Лили прилежно дезинфекцирала продуктите, както и целия си дом.

Карантината не представлявала компликация за изпълнителката на „ Камино “, която цялостен живот е на спартански режими и е извънредно дисциплинирана във връзка с навиците си. Вечната Амбър била наясно, че със своите 80 години попада в най-рисковата група от пациенти, евентуални жертви на ковид, по тази причина не правела никакви взаимни отстъпки във връзка с ограниченията за сигурност.

Иначе всекидневието ѝ се трансформирало радикално. От грандама, привикнала да има човек за всичко, на Лили ѝ се наложило да семейства. Въпреки това не ставала по-рано от 12 на обяд и продължавала да мълчи най-малко по 1 час след пробуждане, с цел да съхранява гласните си струни в добра форма. Когато не вършеела из къщи, употребила свободното време да твори и да гледа концерти на международни реализатори в интернет. Наскоро Лили се научила да борави сама с новите технологии и в този момент, когато нямала концертни задължения и не можела да репетира, не скучаела. „ Стоя си вкъщи и се усещам отлично “, написа преди дни Иванова в формалната си страница във фейсбук, с цел да успокои многочислените си почитатели, обезпокоени за здравословното ѝ положение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР