Баскетболната среща между отборите на „СЕВЕРА” и „ЮГА” ще се

...
Баскетболната среща между отборите на „СЕВЕРА” и „ЮГА” ще се
Коментари Харесай

Мачът на звездите ще напълни за 13 - ти път видинската зала Фестивална


Баскетболната среща сред тимовете на „ СЕВЕРА” и „ ЮГА” ще се организира в Спортна зала „ Фестивална” на 29 ноември, от 17.00 часа . Уникалната самодейност, която е запазената марка на Видин в АНТИСПИН акцията, се провежда от Общината, Регионалното ръководство на образованието, Общинския съвет по наркотичните субстанции, Общинския юношески съвет за предварителна защита на зависимости и Баскетболен клуб ”Видабаскет”. Събитието ще бъде намерено от заместник-кмета на Община Видин Венци Пасков.
По основана към този момент традиция, на териториално разделяне сред учебните заведения от Видин ще се образуват два тима от най-хубавите възпитаници, които ще играят между тях в демонстративната баскетболна среща. За състезателите са закупени атрактивни екипи от Общината, които ще останат като подарък за младите баскетболни звезди.
Както постоянно, по време на конкуренцията ще се провеждат игри с публиката, като най-интересната ще е за тъкмо попадение от централната линия с премия от 130 лева Ще се проведат обичайните състезания за най-атрактивна „ забивка” и за най-точна пукотевица от линията за „ трите” точки и други Доброволци от Общинския юношески съвет за предварителна защита на зависимости ще раздадат на всички присъстващи алената панделка - знак на съпричастност към засегнатите от ХИВ/СПИН.
Световният ден за битка със СПИН се отбелязва на 1 декември . Мотото на АНТИСПИН акцията за 2018 година е " Узнай своя статус! ". Тя е ориентирана предпочитано към младежите, а стремежът на уредниците е да бъде разпространявана услугата за гратис и анонимно проучване за ХИВ.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР