Българският боксьор тежка категория Кубрат Пулев възстанови лиценза си да

...
Българският боксьор тежка категория Кубрат Пулев възстанови лиценза си да
Коментари Харесай

Кубрат Пулев си върна правото да се боксира в САЩ

Българският боксьор тежка категория Кубрат Пулев възвърне лиценза си да се боксира в Съединени американски щати, откакто в спортната комисия на щата Калифорния единомислещо реши да му върне правото с 6:0 гласа на съвещание в Сан Диего, завършило в понеделник вечерта.

Това бе несъмнено от щаба на Пулев като " победа с механически нокаут за по-малко от 20 минути ". Толкова е траяло съвещанието, на което боксьорът приказва без преводач.

Лицензът на Пулев бе лишен в средата на май за шест месеца, поради недоволството на спортната кореспондентка Дженифър Равало (известна като Джени Суши) за полов тормоз, откакто българинът я целуна след нейно изявление във връзка успеха му над румънеца Богдан Дину. Пулев бе санкциониран и с 2500 $ и бе заставен да премине обучителен курс във връзка със половите похищения.

Пред комисията боксьорът изясни какви поучения си е взел от случилото се с репортерката и че е подготвен да се включва в акции против половото принуждение. След това членовете взеха решение да му възстановят правата и да не санкционират промотъра на Пулев - Боб Аръм, както желаеха Равало и адвокатката ѝ Глория Олред, поради изявления на Аръм в отбрана на боксьора и против репортерката.

Пулев към този момент ще е образец за държание
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР