Алисия замина на романтична почивка с тайнствения си избраник. Тя

...
Алисия замина на романтична почивка с тайнствения си избраник. Тя
Коментари Харесай

Алисия прежали Бирмата, разкри, че заминава с тайнствен мъж на романтична почивка

Алисия отпътува на сантиментална отмора с тайнствения си фаворит. Тя сама подхрани слуховете, че нещо се случва в любовния й живот, като разгласява фотография, на която е качила краката си върху тези на мъж, чието лице не се вижда. Двамата пътуват в бизнес класа на първокласен аероплан, а Алисия споделя, че отива на отмора. Според информация на " България Днес " новият на певицата не е по никакъв начин инцидентен. Той е наследник на прочут наш предприемач, занимаващ се с рандеман на каменни въглища.

Разбира се, певицата не разкрива публично самоличността на гаджето. Още след раздялата с вратаря Ники Михайлов Ася от Вакарел отсече, че в никакъв случай повече няма да приказва за мъжете в живота си. Тя по този начин и не разкри нито дума за връзката с предприемача Георги Станоев, само че повече от три година двамата живееха дружно.

Любовта й с Бирмата пламна изненадващо през 2015 година, малко след раздялата с Ники Михайлов. Месеци наред фолкзвездата и Жоро криеха връзката си и избягваха да се появяват дружно на обществени места, до момента в който папараци не ги хванаха в крачка. Двамата бяха засечени да се прибират дружно от едноседмична отмора в Тайланд. Повечето близки на певицата бяха уверени, че това е просто опит да нарани някогашния си Михайлов. Никой не повярва в сантименталната им обич. Въпреки непрекъснатите клюки за разлъка двамата заживяха дружно, а Ася заведе в имението на Бирмата и сина си Валери. Постепенно певицата стана най-хубава другарка с майката на Жоро Бирмата - Лидка Скалата. Лидия и Алисия не спираха да споделят общи фотоси от свои пътувания.

Цялата идилия завърши внезапно, откакто започнаха проблемите със закона на семейството. След извършена акция по съмнения за пране на пари и контрабанда на цигари Жоро потъна в неопределеност. И до този миг никой не знае къде се подвизава младият предприемач. Алисия обезверено го чака няколко месеца, само че по всичко проличава, че към този момент е траяла напред.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР