24 годишната „красавица“ бе посрещната на нож в медиите и

...
24 годишната „красавица“ бе посрещната на нож в медиите и
Коментари Харесай

Мисис България Мари Вачева като дъщеря на Мис България


24 годишната „ хубавица “ бе посрещната на нож в медиите и обществените мрежи. От птичи взор се вижда, че момичето не има никакви качества, с цел да носи най-престижната купа. Заговори се, че състезанието е нагласен, а Тамара бе съпоставена с най-мразената носителка на короната в годините. Осен колажите, в които зевзеци сравняваха миската с Баба Яга, се появиха и отзиви на наблюдателни форумци, че Мисис България - Вселена Мари Вачева, наподобява като щерка на Мисис България Тамара Георгиева.




Като доказателство се появиха и колажи на двете миски. С просто око се вижда, че е Мисис България - Вселена Мари Вачев е на светлинни години пред наследницата на Тоца Крокодила.

„ Вачева няма никакви пластични корекции по себе си, а Мис България има незабавна потребност от интервенция на еластичен хирург, който да понижи най-малко носа й “. „ От Мари лъха класа, също така е красива “, пишат злобарите в мрежата.

Мари Вачева отнесе короната Мисис България преди към месец и не получи отрицателни мнения и оценки. Тя се закичи с купата за най-достойна омъжена българка, след сериозна конкуренция с 20 омъжени дами със сериозен бизнес и обществен статус . В момента Вачева ръководи фамилна компания в Австрия, където живее.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР