20-годишен младеж е с обвинение за хулигански действия по време

...
20-годишен младеж е с обвинение за хулигански действия по време
Коментари Харесай

Обвиниха младежа, захвърлил телефона на Полина Паунова


20-годишен юноша е с обвиняване за хулигански дейности по време на конференцията на ГЕРБ в София тех парк преди два дни. Става въпрос за мъжът, изтръгнал и захвърлил телефона на журналистката Полина Паунова.

Установен и разпитан е и мъж на 66 година, който е сниман от публицисти да насочва към тях обидни и нецензурни реплики, се споделя в известие на прокуратурата.

Обвинението към младежа е за безчинство, отличаващо се с изключителна смелост. Противоправните действия са осъществени по време на Национална конференция на политическа партия, извършена на територията на „ София Тех Парк “ на 05.08.2020 година, оповестяват от прокуратурата.

20-годишният мъж не е осъждан, няма предишни престъпни прояви. Същият признава осъщественото закононарушение, като спомага напълно на органите на полицията и прокуратурата. В обясненията си е показал, че лица, съпричастни към организирането на митингите, са му дали обещание възнаграждение, в случай че провокира и извърши провокативни дейности към участници в събитието на територията на София тех парк.

Обвиненията е арестуван за период до 72 часа. Действията по изясняване на случая не престават.

След извършените дейни мероприятия от Столична дирекция на вътрешните работи по търсене на участниците в спора, досега са открити три лица. На 06.08.2020 година е арестуван С.С. на 22 години, който участва на мястото на случая, при който лице, изтръгва от журналиста П.П. мобилен телефон и го изхвърля зад сложени в региона оградителни ленти. Установен и разпитан е и мъж на 66 година, който е сниман от публицисти да насочва към тях обидни и нецензурни реплики.

На 07.08.2020 година е арестуван и Д.С. на 20 години, за който е открито, че е направил противоправни дейности – изтръгване и изхвърляне на мобилното устройство от ръцете на журналиста П.П.

Под управлението на прокурор, Столична дирекция на вътрешните работи продължава дейностите по следствието, се споделя още в известието.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР