197 бакалаври от 17 държави получиха своите дипломи днес на

...
197 бакалаври от 17 държави получиха своите дипломи днес на
Коментари Харесай

Президентът поздрави 25-ия випуск на Американския университет


197 бакалаври от 17 страни получиха своите дипломи през днешния ден на 25-тата Церемония по дипломиране на Американския университет в България. Отличник на випуска е Мария Маринова с триумф 4,00 (по четирибалната система), която приключва АУБ с две специалности: „ Компютърни науки " и „ Информационни системи ", както и с подспециалност „ Модерни езици и култури " с немски език. На церемонията дипломи взеха и 21 студенти от Магистърската стратегия по бизнес администрация за управителни фрагменти на АУБ в София. Абсолвентите бяха поздравени от президента на България Румен Радев.

"Днешната гала е трогателен празник, справедливо самопризнание освен за студентите от 25-ия випуск, само че и за преподавателите и управлението на авторитетния Американски университет в България. Вашите ежедневни старания за качествено обучение и перспективни умения, отдадени на бъдещето на нашите младежи, ще дават своя резултат години напред. Вярвам, че младежите от десетки страни, които избраха за свое семейство Американския университет в Благоевград и които одобриха красивия Благоевград за собствен втори дом, ще бъдат образец и за своето и за идващите генерации. Пример за това, че достоверният и дълготраен триумф изисква висока персонална мотивация и цялостна отдаденост и дисциплинираност ". Това сподели президентът на Република България Румен Радев.

Церемонията бе открита от президента на АУБ доктор Стивън Съливан, който се обърна към абитуриентите със следните думи: „ Завършването на висше обучение е значим стадий от живота на човек. Всеки един от вас е образец за триумфа на нашите старания като университет. Много се гордеем с вас и чакаме с неспокойствие да разберем за триумфите и достиженията, които ще постигнете през идващите години ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР