„12 години от живота си прекарах далеч от България. През

...
„12 години от живота си прекарах далеч от България. През
Коментари Харесай

Дързост и красота: Д- р Полина Паньова с престижна награда!


„ 12 години от живота си прекарах надалеч от България. През 2020 година се завърнах в родината си, заредена с оптимизъм и предпочитание да работя тук. Считам, че всичко, което съм вложила в личното си развиване, напъните, които съм, положила стартират да дават плод. Тази премия е за България, която обичам с цялото си сърце и душа! България е страна, в която при същинско предпочитание, може да се развива сполучлив бизнес “, сподели от сцената на „ Lifestyle Awards 2019 красивата д- р Паньова.

На обилната гала тя блестеше в ослепително елегантна рокля в черно и златно, ушита от „ Estrella Couture “ особено за случая.

Това не е първото самопризнание за красивата Полина. Тя е горда носителка на купите „ Мисис България 2018 “, „ Мисис Интелигентност 2018 “,

„ Мисис Свят Трансконтинентал 2019 “ от международния конкурс, който се организира в Съединени американски щати.

Амбициозна лекарка, която е зашеметяващото въплъщение на смелост и хубост е специалист по естетична медицина, член на „ Американската асоциация на кожните лекари “ и единствения български академик взел присъединяване в създаването на НАСА за революционния Анти Ейдж апарат.

Д-р Полина Паньова е Главен доктор е на „ Skin Professional България “ - формален вносител на първокласна професионална козметика от Израел (Skin Professional Dead Sea Cosmetics).
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР