NBC News се раздели с Рона Макданиел, бивш председател на

...
NBC News се раздели с Рона Макданиел, бивш председател на
Коментари Харесай

NBC прекъсва връзките си с бившия председател на Републиканската партия Рона Макданиел след реакция

NBC News се раздели с Рона Макданиел, някогашен ръководител на Републиканския народен комитет и съдружник на Доналд Тръмп, единствено дни откакто я нае, след обществена реакция от някои от най-големите звезди на мрежата.

„ Искам персонално да се извиня на членовете на нашия екип, които почувстваха, че сме ги разочаровали “, сподели ръководителят на NBCUniversal News Сезар Конде на личния състав във вторник в записка, забелязана от Financial Times.

NBC в петък разгласи, че е наела Макданиел като заплатен помощник на своите вести, до момента в който се пробва да притегли повече десни гласове в мрежата.

Този ход неотложно провокира отвращение от личния състав и феновете – изключително в MSNBC, левия кабелен новинарски канал, благосъстоятелност на NBCUniversal – поради ролята на Макданиел в поддръжката на подправените изказвания на Тръмп, че изборите през 2020 година са били лъжливи.

Рейчъл Мадоу, една от най-популярните водещи на MSNBC, в понеделник прикани своя шеф да приключи връзките си с Макданиел. „ Фактът, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР