НБА сериозно обмисля създаването на още един кампус, който да

...
НБА сериозно обмисля създаването на още един кампус, който да
Коментари Харесай

Стеф Къри за втори кампус: Ще ми е трудно да играя в безсмислени мачове

НБА съществено обмисля основаването на още един кампус, който да побере в себе си осемте тима, които не съумяха да си извоюват правото да отпътуват към " Дисни Уърлд ". Това би се направило с основната цел осемте отбора да поддържат игрова форма за идващия сезон. Звездата на Голдън Стейт Стеф Къри назова сходни мачове " безсмислени " и евентуално няма да вземе присъединяване в тях, само че акцентира, че ще е опция за младите момчета.

" В края на краищата, ще ми е мъчно да играя в безсмислени мачове, явно е. Но, що се отнася до младите момчета, които се пробват да употребяват тези дуели, с цел да пробият, считам, че ще бъде добра оферта. Преди всичко стои сигурността, това е най-важното. Ако могат да я обезпечат, тогава ще забележим какво ще се случи ", сподели Къри пред SportsCenter.

32-годишният стрелец на " войните " прекара дълго време отвън строя през миналия сезон, като записа едвам пет дуела в постоянната фаза на шампионата. Старши треньорът Стив Кър пък показа, че минутите на Къри ще бъдат лимитирани през идната акция, тъй че втория кампус евентуално ще мине без Стеф.  Стеф Къри получава повече отмора през идващия сезон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР