Названията на компаниите Instagram и WhatsApp, собственост на Марк Зукърбърг,

...
Названията на компаниите Instagram и WhatsApp, собственост на Марк Зукърбърг,
Коментари Харесай

Facebook ще преименува Instagram и WhatsApp

Названията на фирмите Instagram и WhatsApp, благосъстоятелност на Марк Зукърбърг, скоро ще се трансформират, оповестява изданието The Information, базирайки се на източници. По-късна информацията е била доказана от представители на Фейсбук.

Събеседниците на изданието споделят, че Instagram ще се трансформира в „ Instagram от Фейсбук “ (Instagram from Facebook), а WhatsApp - в „ WhatsApp от Фейсбук “ (WhatsApp from Facebook). Така обществената мрежа ще подсети кой е притежател и на двете известни приложения.

Названията на приложенията, показани на екрана на смарт телефона, към този момент ще останат същите. Въпреки това, в магазините за приложения App Store и Гугъл Play ще се употребяват новите „ цялостни “ имена. Освен това думите „ от Фейсбук “ ще се появят на началните екрани на Instagram и WhastApp. Това към този момент се случи с приложението Oculus.

„ Искаме повече изясненост по отношение на продуктите и услугите, които са част от Фейсбук “, декларира представител на обществената мрежа пред The Information. Изданието напомня, че по-рано тази година Марк Зукърбърг разгласи проекти за прекачване на чата и в трите приложения в единна софтуерна платформа и да разреши на потребителите да споделят между тях, без значение дали употребяват Фейсбук, Фейсбук Messenger, WhatsApp или Instagram.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР