Назряват извънредни парламентарни избори. Т.н. патриоти предадоха доверието на избирателите

...
Назряват извънредни парламентарни избори. Т.н. патриоти предадоха доверието на избирателите
Коментари Харесай

А. Арангелов от ”Възраждане” за Фрог: Разпадането на ”Патриотите” - плъховете напускат кораба!

Назряват изключителни парламентарни избори. Т.н. ”патриоти ” предадоха доверието на гласоподавателите си.Без парите на КТБ Бареков е нула, каквато нула е и ”Атака ”. Това сподели за Фрог нюз Александър Арангелов от придвижване ”Възраждане ”
- Г-н Арангелов, по какъв начин ще коментирате набиращият скорст скандал в Обединените патриоти сред водачът на " Атака " Волен Сидеров и този на НФСБ Валери Симеонов?

- Очевидно държавното управление на ОПГ не може да продължи да ръководи и назряват изключителни парламентарни избори. Т. нар „ патриоти” предадоха доверието на гласоподавателите си и осребриха присъединяване във властта. Въпреки че имаха всички властови лостове, имаха двама вицепремиери, единият „ силов”, те не извършиха нищо от предизборните си стратегии.

Особено тъпо беше държанието на " Атака ", които продадоха своята кота от местата в държавното управление на... Движение за права и свободи!

Но края на държавното управление идва и идва време участниците в ръководството да „ платят сметката”

- И въпреки всичко няма ли някакъв късмет Сидеров и Симеонов отново да се прегърнат и да продължат да ръководят дружно с ГЕРБ?

- Ритането по кокалчетата сред довчерашните съдружници е разследване на детското им предпочитание да избегнат следствията от държанието си. По детски се пробват да излъжат гласоподавателите си че „ не са яли от бонбоните”, че не са били там, че не са взели участие в ръководството, че не са виновни за резултатите от това ръководство.
Обвинението на Сидеров към кума му че е соросоид, е неуместно, по-вярното е, че е скъперник, само че такива са и сътрудник Иван (Каракачанов), както и самият Сидеров.

- Навярно заради този спор Сидеров подписа съюз с Николай Бареков и не без горделивост се нарекоха консерватори?

- Коалиция Бареков-Сидеров е следващото безпринципно ялово обединяване на два политически плана, от дълго време подминали апогея си и наказани напълно скоро да се оттекат в канализацията на историята.

Без парите на КТБ Бареков е нула, каквато нула е и Атака, откакто Сидеров постави много старания да я занули в идейно отношение. Категорично и двата плана не са в положение да привлекат каквато и да било електорална поддръжка.

Сборът от две нули прави нула, най доста да направи две нули една до друга. Те са нули и в идейно отношение и като доверие към личностите на водачите.

- Предстоят избори за европейски парламент. Сидеров и Бареков точат зъби и за него? Могат ли да завоюват най-малко едно депутатско място?

- Единственият им късмет да се доберат до някакви избираеми длъжности в националния или европейския парламент – то е в случай че са събрали задоволително пари с цел да купят гласове от гетата и в случай че Цветан Цветанов им разреши да го създадат.

Впросите зададе: Красен Бучков

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР