Назрял е моментът да се говори за едно общо обединение

...
Назрял е моментът да се говори за едно общо обединение
Коментари Харесай

Кирил Петков намекна за обединение с „Демократична България“

Назрял е моментът да се приказва за едно общо обединяване и положителните сили да не са фрагментирани. Този намек за съюз с сътрудниците от „ Демократична България “ направи съпредседателят на „ Продълаваме смяната “ Кирил Петков при посещаване в Сливен.

Той не уточни съответни имена на хора и партии, само че сподели, че тематиката на 2023 година ще бъде „ Съединението прави силата в границите на положителните сили в нашето общество “, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ В демократичната общественост ще би трябвало да има единодушие, тъй като единствено по този начин ще можем да имаме представители, които да са носители на смяната и да движат град като Сливен напред “, сподели Кирил Петков.

Повод за визитата му в Сливен бе среща с локалния актив на партията по отношение на идните наесен локални избори. Пред публицисти Петков изясни, че като свои сътрудници Политическа партия вижда „ Демократична България “, само че също по този начин по места ще търсят непартийно обвързани хора с дела и цивилен организации.

Преди последните парламентарни избори от „ Демократична България “ насочиха покана за обединяване, само че тогава тя бе отклонена от „ Продължаваме промяната “ с аргумента, че съгласно социологията сходен съюз не би донесълл добавена стойност в изборните резултати на двете обединения.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР