Назначили сме експертиза за актуалното здравословно състояние на Стайко Стайков,

...
Назначили сме експертиза за актуалното здравословно състояние на Стайко Стайков,
Коментари Харесай

От Спецпрокуратурата с извънредна информация за пребития син на бизнесмена Миню Стайков

Назначили сме експертиза за настоящото здравословно положение на Стайко Стайков, с цел да се открият контузиите от кой момент са, отминалостта им каква е, дали е кадърен да взе участие в наказателното произвеждане, има ли спънка за здравето му и да престоява в следствените арести. Това заяви на изключителна конференция прокурорът от Специализираната прокуратура Ангел Кънев, оповестява Блиц.

Днес стана ясно, че синът на предприемача Миню Стайков е бил похитен и пребит. Малко по-късно е откаран в " Пирогов ", където му е оказана здравна помощ. 

„ По отношение на него има издадено разпореждане за задържане за 72 часа “, добави той.
 
Прокурор Кънев заяви, че в 9 тази заран е входирана писмена молба от Стайко Стайков, в която се сочи, че на 27 януари е схванал, че се търси и е в подготвеност да се яви и да спомага на прокуратурата.

„ Проверявани са адресите на всичките му близки, разпитвани са околните му, водачите му, дамата, с която е съжителствал и неговите родственици. Никой от тях не е декларирал в формален разпит, че Стайко Стайков е похитен “, изясни той.

„ Той не е подал самичък молбата в Специализираната прокуратура, сочи се, че текстът изхожда от него. Вътре написа, че на 27 януари той е схванал, че е търсен. Сигналите за неговото определяне са от днешна дата “, сподели още прокурор Кънев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР