Назначил съм проверка от какви специалисти и техника има нужда

...
Назначил съм проверка от какви специалисти и техника има нужда
Коментари Харесай

Ананиев: Родителите да са спокойни, че лечението на децата им ще бъде гарантирано

Назначил съм инспекция от какви експерти и техника има потребност педиатрията, сподели здравният министър

Родителите да са спокойни, че лекуването на децата им ще бъде обезпечено. Назначил съм инспекция, която да види какви са кадровите проблеми в болничното заведение, от какви експерти имат потребност и от каква инсталация и техника. Гарантирам, че ще предприемем всички нужни дейности, с цел да отстраним проблемите и да възстановим естествения работен развой.

Това съобщи здравният министър Кирил Ананиев на брифинг във връзка прекратената активност на интензивното поделение на профилираната детска болница. Повод за това е напускането на двама от общо тримата анестезиолози, които работят там, както и на двама лекари от отделението.

Всички деца, които се нуждаят от интензивни грижи, освен от София, само че и от цялата страна, при потребност ще бъдат пренасочвани към незабавните отделения на " Пирогов ", " Александровска " и Националната кардиологична болница. Болниците са изразили подготвеност да поемат дребните пациенти, сподели още здравният министър.

Той увери, че и трите незабавни отделения са от най-високото 3-то равнище на подготвеност и разполагат с най-хубавата инсталация.

Ананиев бе безапелационен, че това не е първият сходен случай у нас и е основана добра организация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР