Назначенията в държавата се отпушиха. Това стана след лидерска среща

...
Назначенията в държавата се отпушиха. Това стана след лидерска среща
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се разбраха за регулаторите, след лидерската среща

Назначенията в страната се отпушиха. Това стана след лидерска среща в Народното събрание сред Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев. Те се схванаха за някои от ръководителите на регулаторните органи, за ръководителите на комисиите в Народното събрание и за назначение на регионални шефове.

От ПП-ДБ взеха решение още довечера да изслушат предложенията на ГЕРБ-СДС за шефове на Българска народна банка и Сметната палата – Димитър Радев и Димитър Главчев, оповестява Българска национална телевизия.

„ За регулаторите говорихме, тъй като би трябвало да се дадат да бъдат определени. Ние единствено удължаваме, удължаваме. Аз искания нямам, просто чакаме техните хора да се дадат за всичките регулатори. Аз съм показал единствено едно име – на Димитър Радев -Честит рожден ден му споделям през днешния ден.Защото за всички вас знаете, че той е съвършен банкер “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Искаме да сме сигурни, че целите са общи и че еврозоната ще бъде голям приоритет. Тя ще се случи най-късно в края на другата година, надяваме се, че ще може и по-рано. Така че този вид развой стартира да се движи и ние ще внимаваме за всяка кандидатура, ще имаме транспарантни полемики в нашите група. Ще имаме оценка на всеки един претендент, тъй че крайният резултат да бъде всъщост по-добър, в сравнение с в случай че единствено едната група участваше в неговия избор “, сподели от своя страна Кирил Петков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР