Назначеният за временен директор на БНТ Емил Кошлуков обяви, че

...
Назначеният за временен директор на БНТ Емил Кошлуков обяви, че
Коментари Харесай

Кошлуков няма да води повече `Още от деня`

Назначеният за краткотраен шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков разгласи, че няма да води повече предаването " Още от деня ". 
 Константин Каменаров подаде оставка от Българска национална телевизия, Съвет за електронни медии назначи Кошлуков за и.д.
Кошлуков беше избран от Съвета за електронни медии за краткотраен началник на малкия екран, след като Софийският градски съд потвърди условната присъда на досегашния шеф Константин Каменаров за шофиране в нетрезво положение. 

Временният шеф може да остане на поста 3 месеца, през което време ще бъде определен нов началник на публичната телевизия.

Кошлуков изясни решението си и с идната предизборна акция за евроизборите. 

Досега Емил Кошлуков се редуваше като водещ с Поли Златарева. Занапред тя остава единствен водещ на политическото предаване. 

В началото на днешното предаване временният шеф акцентира, че няма да се трансформира концепцията на Константин Каменаров, а в противен случай - ще бъде развивано това, което е заложил. Кошлуков благодари за времето, в което двамата са работили дружно и го дефинира като " доста добър и благ шеф ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР