Назначаването на служебен кабинет е заплаха за бъдещите изборни резултати.

...
Назначаването на служебен кабинет е заплаха за бъдещите изборни резултати.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Президентът Румен Радев не познава конституцията

Назначаването на длъжностен кабинет е опасност за бъдещите изборни резултати. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„ Единственият риск е, че когато бъде назначен длъжностен кабинет, се разпуска Народното събрание, и в случай че се наложи в миг, когато се чака втора вълна на пандемията, влизането в действие на здравни и обществени ограничения и стопански, които единствено Народното събрание може да одобри, то ще бъдем като страна в обстановка „ тупик “. Не се знае, дали ще може да бъде признат държавен бюджет при такава догадка. Според мен това е прекомерно рисковано. Държавнически би трябвало да бъдем обединени в това да защитим българските жители, без значение кой какви политически пристрастия има “, изясни тя.

Според Десислава Атанасова след вчерашната поръчка на президента, че е подготвен със служебно държавно управление, непознаването на конституцията към този момент е сериозен проблем. Тя напомни, че парламентарните избори са напълно скоро и българите ще могат да изберат кой да ги съставлява в законно определена власт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР