Назначаването на Румен Спецов за шеф на НАП не беше

...
Назначаването на Румен Спецов за шеф на НАП не беше
Коментари Харесай

Деница Сачева: Назначаването на Румен Спецов за шеф на НАП не беше изненада

Назначаването на Румен Спецов за началник на Национална агенция за приходите не беше изненада, тъй като самият господин Василев съобщи, че ще пристигна и ще работи със собствен екип. Така, че това беше предстоящо - разяснява в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Деница Сачева.

" В случая това задълбочава разграничителните линии, само че дано забележим първо какви ще са резултатите от неговата работа. Не бива да предпоставяме авансово това, че хората не могат да се развиват или да се поправят. Недоверието ни към момента е реалност, само че дано забележим по какъв начин ще бъдат употребявани инструментите на властта преди да даваме безапелационни оценки ", съобщи Сачева.

Тя добави, че през цялото време са декларирали, че не дават заем на доверие на новата власт, а просто дават заем на време и са си сложили доста ясни няколко задания, които би трябвало да бъдат изпълнени.

" Моята цел не е да задълбавам разграничителните линии, а още веднъж да връщам диалога там, където е смисъла на това, което направихме ", посочи Деница Сачева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР