Назначаването на някои от хората свързани с господин Пеевски по

...
Назначаването на някои от хората свързани с господин Пеевски по
Коментари Харесай

Люба Кулезич: Пеевски отдавна има намеса в Нова телевизия

Назначаването на някои от хората свързани с господин Пеевски по върховете на Нова телевизия, също е доказателство, че той упражнява доста съществено въздействие в тази телевизия. Това споделя пред ФАКТИ журналистката Люба Кулезич, която разяснява климата в Нова телевизия, Гонг и Нетинфо.
Вяра Анкова, която стана първо пълномощник, а в този момент е изпълнителен шеф към този момент, се знае безусловно, че е доста доближена на господин Пеевски още от времената, когато завоюва състезанието за общоприет шеф на Българска национална телевизия и остана там втори мандат. Миляна Велева, която към този момент споменахме, е непосредствено и единствено кадър на господин Пеевски. Това са единствено външните признаци обаче, тъй като при гледането на Нова телевизия към този момент се вижда, че тя стои като кастрирана, като уплашена, внимателна и като инструмент за автоцензура, доста мощен, изяснява журналистката.

Вие виждате, че там изчезна качествената и смела журналистика, от новините изчезват тематики, които вълнуват целия свят, а в България кой знае за какво биват кастрирани и премахвани, споделя още Кулезич.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР