Назначаването на Младен Маринов за министър на вътрешните работи възмути

...
Назначаването на Младен Маринов за министър на вътрешните работи възмути
Коментари Харесай

Незабавна оставката на Младен Маринов искат от БОЕЦ

Назначаването на Младен Маринов за министър на вътрешните работи възмути и накара гражданска организация неотложно да изиска оставката му. БОЕЦ желаят махането на Маринов, поради неистина.
И бъдете непримирими към всяка несправедливост, към всяка неистина и към всяка мутра превръщаща страната ни в територия на мафията!

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на министъра на вътрешните работи Младен Маринов!
" Младен Маринов сложи връх в политическата история на България, като едвам няколко часа след встъпването си в служба изговори няколко неистини и заслужи оставката си. Лъжите за ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и румънският му сътрудник Атила Биро, са показателни за морала и съвестта на новият министър!

След 20 години ВИС (Младен Маринов) и СИК (Бойко Борисов) реализираха мафиотско единство в името на грабежа на народ и страна. „ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА “ Съединение не в името на просперитета на България, а съединението в името на ограбването на България! БОЕЦ няма по какъв начин да приемем това. Разбираме, че мафиотите и мутрите се схващат между тях, само че нашата позиция постоянно е била, че мутри и мафиоти нямат място в ръководството.

ОСТАВКА на Младен Маринов и ОСТАВКА на мутренското държавно управление на Буда! "
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ, Facebook

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР