Назначаването на израелеца Авраам Грант за треньор на Левски съвсем

...
Назначаването на израелеца Авраам Грант за треньор на Левски съвсем
Коментари Харесай

Италианецът Делио Роси пристигна за преговори с Левски

Назначаването на израелеца Авраам Грант за треньор на Левски напълно не е толкоз несъмнено. На " Герена " към момента не са взели дефинитивно решение.

Свидетелство за това е идването на италианския треньор Делио Роси в София, за среща със притежателя на Левски Спас Русев. Бившият треньор на Лацио дойде с полет от Рим, като сходно на Аврам Грант, излезе през ВИП-а на летище София, осведоми Спортал.

57-годишният експерт ще вечеря с Русев, като двамата ще договарят за възможното му назначение.

Роси е водил тимовете на Салернитана, Фоджа, Пескара, Дженоа, Лече, Аталанта, Лацио, Палермо, Фиорентина, Сампдория и Болоня, като през 2009 година с Лацио печели Купата на Италия. Той има извънреден опит, откакто в кариерата си има над 600 мача в професионалния футбол на Апенините.

Русев беседва през вчерашния ден пет часа с някогашния управител на Челси Грант, като през днешния ден в Израел се появиха информации, че той се е договорил с 26-кратните първенци.

Медиите в родината на Грант цитират някогашната изпълнителна директорка Диана Иванова, само че идването на италианеца в София демонстрира, че към момента не е ясно, кой треньор ще смени Николай Митов-Жадното.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР