Наздраве, Боби Михайлов си има официален отговорник за снимките на

...
Наздраве, Боби Михайлов си има официален отговорник за снимките на
Коментари Харесай

Боби, има ли секс? Порно афера в БФС! Назначиха за директор отговорник за снимките на ку.вите в България!

Наздраве, Боби Михайлов си има формален отговорник за фотосите на ку.вите. Онези, които в миналото си поръчваше, преди алкохолът да пропие всекидневието му.

БФС разгласи поредна началническа рокада. Един от дребното хора, които вършеха работа – пресаташето Данчо Грозданов, е натирен от съюза, с цел да се освободи пост за Христо Запрянов.

Освен, че е наследник на ченгето със същата фамилия, мамин Ицо е прочут с това, че двамата с тате точеха Денис Ершов, с цел да финансира пияният олигарх налудничавите им медийни планове, от които не е оживял нито един под тяхното ръководство.

За последно Запрянов бе основен редактор на родното издание на “Плейбой” и се прочу като първия в света, който докарва такава реномирана марка до…затваряне на изданието й! И по какъв начин да е другояче, когато страниците на популярното издание станаха хазаин на гастроли на не една и две столични ку.ви, които го използваха, с цел да вдигнат цените си.

Е, хубавото е, че където е Запрянов, там е и банкрута! Т.е. на това БФС не му остава доста живот…Само до момента в който се спомине, нека Ицака да смогне да подреди в азбучник и дамите на Боби, той си знае кои.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР