Назад във времето е имало сигнали срещу нея от граждани

...
Назад във времето е имало сигнали срещу нея от граждани
Коментари Харесай

Работата Е Много Дебела! Умопомрачителни Разкрития За Убитата В Младост!

" Назад във времето е имало сигнали против нея от жители и юридически лица за разнообразни финансови интервенции. За момента версията е неуредени финансови взаимоотношения, само че се проверяват и персонални претекстове ", сподели шефът на ГДНП Христо Терзийски.

Виж ощеУбиецът на Станка Марангозова бил дилетант, прикривал револвера с изкуствена роза

Говорителят на Специализираната прокуратура Сийка Милева пък уточни, че най-вероятно убитата е жертва на проведена незаконна група. Била е изнудвана от лица, които са пострадали от нейни дейности в предишното, уточни Милева.

" Търсим претекст, само че в последните години претекстове има доста ", добави Терзийски.

Той отхвърли да разкрие какво тъкмо е оръжието на убийството, както и да разяснява символиката на бялата роза, захвърлена до натрупа.

Припомняме, че нощес 46-годишната Станка Марангозова бе убита в столичния квартал " Младост " в колата й. На мястото на престъплението са открити три гилзи. Жената е открита от мъжа, с който живеела на фамилни начала, малко откакто била простреляна в главата, до момента в който приказва по телефона.

Най-вероятно Марангозова е спряла колата си, отворила е прозореца, а килърът е употребил бялата роза, открита до натрупа й, като прикритие за револвера. Разследващите са открили, че цветето е изкуствено.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР