Найджъл Фараж, бившият лидер на Партията за независимост на Обединеното

...
Найджъл Фараж, бившият лидер на Партията за независимост на Обединеното
Коментари Харесай

Кондоми с лика на Фараж са хит сред евроскептиците на Острова

Найджъл Фараж, някогашният водач на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство (ЮКИП), от дълго време умее да популяризира евроскептичната си идея, само че експерти по политически акции споделят, че той няма нищо общо с последния рекламен трик: маркови кондоми с неговия лик.
 
-emblazoned condoms push for 'hard '
— RT UK (@RTUKnews)

Сред сувенирите, които няма по какъв начин да не забележите през днешния ден на годишната конференция на ЮКИП в Бирмингам, са кондомите в опаковки, украсени с лика на Фараж, с вдигнати вежди и надпис: " За момента на корав Брекзит ". " Те са по една лира или по две за четири бройки - в ЮКИП обичаме да има договорка, до момента в който тя е добра ", сподели Себастиан Чийк, 20-годишен студент, създател на дизайна на опаковката и продава 200 кондома, с цел да събере средства за младежката организация на партията.

На годишния си партиен конгрес ЮКИП желае да ускори политическото си въздействие. Популярността на партията се срина след референдума за излизане от Европейския съюз през 2016 година и няколкото несполучливи опита да намерят заместител на символизиращия я Фараж като водач.
 
The most horrifying thing you can buy at the UKIP Young Independence shop is a Nigel Farage condom.

Ht
— ian bremmer (@ianbremmer)

Фараж остава член на ЮКИП, само че се пробва да не попада в светлината на прожекторите, с цел да разреши на партията да откри свое ново лице, макар че никой наподобява не е казвал на правилните симпатизанти на партията да разграбват кондоми или да си взимат сложени в рамка фотоси на усмихнатия Фараж, застанал до американския президент Доналд Тръмп.

На конференцията се продава и локална марка долни дрехи с надписа: " Обичам ЮКИП ", само че също и съществени брошури за овакантяване на Европейски Съюз, продавани от християнското крило на партията. На формалния щанд на ЮКИП се продават торбички с " Брекзит фъч " - саркастична подигравка над метода на премиера Тереза Мей за овакантяване на блока.-->
 
A sure fire way to kill the mood - Nigel Farage condoms are being sold at UKIP conference.
— The New European (@TheNewEuropean)

До обяд на първия ден от двудневната конференция, съвсем половината от запасите от кондоми с лика на Фараж бяха изкупени. Това са кондоми с добро име... доста бързо се разграбват, сподели Чийк.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР