Найджъл Фарадж защити престоя си в I'm A Celebrity... Махни

...
Найджъл Фарадж защити престоя си в I'm A Celebrity... Махни
Коментари Харесай

Найджъл Фарадж казва, че си е „заслужавало хазарта“, въпреки че ITV I`m A Celebrity губи милиони зрители

Найджъл Фарадж отбрани престоя си в I'm A Celebrity... Махни ме от тук! откакто последният сериал на ITV загуби милиони фенове в съпоставяне със заключителния епизод от предходната година.

Шефовете на ITV евентуално са били оставени да се чудят дали резервирането на друга спорна политическа фигура си е коствало труда, с помощта на почитателите, които наподобява бойкотираха тазгодишния сериал заради включването на Фараж в звездния състав.

Големият край в неделя вечерта притегли 3,6 милиона фенове по-малко спрямо миналогодишната зрителска публика, като мнозина хвърлиха виновността върху Фараж за това, че почитателите не съумяха да се включат, с цел да видят звездата от Made In Chelsea Сам Томпсън, коронован за Краля на джунглата. Но някогашният водач на UKIP Фараж е безапелационен, че е било добра концепция той да се появи в телевизионното риалити шоу.

59-годишният водещ на GB News завоюва малко над една четвърт от гласовете, с 25,78%, до момента в който Сам Томпсън завоюва 56,64%, а Тон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР