Найджъл Фарадж обяви, че се завръща пак в голямата политика,

...
Найджъл Фарадж обяви, че се завръща пак в голямата политика,
Коментари Харесай

Фарадж се завръща в голямата политика заради Брекзит

Найджъл Фарадж разгласи, че се завръща отново в огромната политика, с цел да води акция против проекта за Брекзит на премиера Тереза Мей. В публикация в " Дейли телеграф " евродепутатът от Партията за самостоятелност написа, че съглашението, реализирано от министър-председателя, е било " изменничество по отношение на британците, тъй като съдържа регулативно обвързване с Европейски Съюз ", оповестява кореспондентът на БНР в Лондон.

„ Време е да бъде даден урок на политическата класа: прибирам се да се боря за същински Брекзит “ - под това заглавие във вестника Найджъл Фарадж оповестява проектите си, като твърди, че към този момент няма подозрение, че политическата класа в Уестминстър и доста от нейните съдружници в медиите не одобряват резултата от референдума за овакантяване на Европейски Съюз. Фарадж показва, че ще се причисли към евроскептичната формация „ Напускане значи овакантяване “ и серията от проведени от нея прояви.

Изявлението на някогашния водач на националистическата Партия за самостоятелност идва след оставките предишния месец на Дейвид Дейвис и Борис Джонсън във връзка на тактиката в договарянията за Брекзит на премиера Тереза Мей. Дейвис не бе склонен с предложенията на Мей, а Джонсън упрекна Мей в гонене на „ полу-Брекзит “.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР