Наясно съм, че невинаги имаме под ръка някой свестен любовник,

...
Наясно съм, че невинаги имаме под ръка някой свестен любовник,
Коментари Харесай

Женско помагало: Как да си доставим удоволствие без мъж

Наясно съм, че не всеки път имаме на разположение някой почтен ухажор, който знае какво да прави с нас. Понякога пък въобще нямаме ухажор. Не сме се споделяли от сумата ти време скотски с друго дребосъче и някак незабелязано в нас стартира да пъпли неизпълним ищах, който би трябвало да бъде изконсумиран тутакси. Спасението е прикрито в чекмеджето под бикините и се назовава вибратор. Браво на дамите, които имат такова устройство. Тези, които обаче не са собственички на такива устройства, постоянно изпадат в инженерна мисъл, сдобиваща ги с подръчни средства за наслаждение. Домашни „ вибратори “, които може да се окажат много рискови за физическото (ментално) им здраве.

Кой каквото си изстуди, това ще сърба
Кой споделя, че лъжиците стават единствено за сърбане на чорба. Има дами, които ги намират за по-практични на други места по тялото си, само че не и в устата. Някои ги избират изстудени във фризера. Измръзналият метал служи за по-осезаема сензитивност към зърната и корема, а наместването му върху вътрешната страна на бедрата доставя в допълнение напрежение в региона на гениталиите.

„ Почистете “ оргазма си
Ако къщата ви свети от непорочност и няма нито една прашинка, само че не с помощта на перата за разчистване, които от дълго време сте пенсионирали, постоянно може да им намерите по-отговорна работа. Ултра лекото допиране на перушината ще подари ефирната тъкан на клитора ви с толкоз наслаждение, че ще сте на ръба на експлоадирането още след 2-3 придвижвания в посока на корема и на коленете.

Излъскайте се до искра
Ако все не ви доближава време, с цел да отскочите до близкия сексшоп и да купите бръмчаща секс играчка, то и електрическа четка за зъби прави съвсем същата работа като класическия вибратор. Изварете я, след което я поставете нежно в себе си. Ще излъска “ до искра с нежните ви влагалищни трептения.

Гримирайте гениталиите си
Вземете четката, с която нанасяте руж, и нежно потъркайте клитора си. Не след дълго ще се порадвате на добър генитален макиаж.

Бижута с двойно деяние
Повечето от нас обичат да кичат вратовете си с красиви бижута. Но може да запишем още една активност в длъжностната им характерност. Огърлицата с дървени топчета ще ви помогне и за оргазмено знамение. С помощта на бижуто направете масаж на външните си срамни устни, търкаляйки ги упорито, само че нежно.

Играчки за деца. Не, за пораснали
Доста от дамите избират меката неотстъпчивост на възглавниците за облекчаване на плътските си потребности, стане ли дума за клиторен оргазъм. Но подобаваща работа правят и играчките с механизъм, които с вибриращите си придвижвания може да ни възпламенят телесните барабанчета. За вибриращия стандарт на мобилните телефони, за земетръсните придвижвания на пералнята и за странната полза на бананите и краставици дума няма да отваряме. Това го знае всеки оргазъм. Въпреки това помнете, че от време на време играчката става плачка. Консумирайте на драго сърце, само че с мярка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР