Най-значимият бизнес конкурс в България – „Мистър и Мисис Икономика”

...
Най-значимият бизнес конкурс в България – „Мистър и Мисис Икономика”
Коментари Харесай

VP Brands International с награда от "Мистър и Мисис Икономика"

Най-значимият бизнес конкурс в България – „ Мистър и Мисис Икономика” 2019, и тази година отличи най-успешните бизнес водачи и бизнесмени за годината.

Тази година статуетката „ Рибарят и златната рибка “ в категория “Земеделие и хранителна промишленост” отиде при Изпълнителният шеф и ръководител на Съвета на шефовете на VP Brands International Иван Папазов.

Той бе отличен персонално от министърът на енергетиката Теменужка Петкова, която поздрави бранша за положителните резултати и по-специално компанията за това, че предизвиква икономическия напредък на страната.

Официалната гала се състоя късно нощес в зала "Джон Атанасов " на "София Тех парк ", в присъстваето на премиера Бойко Борисов, министри, кмета на София Йорданка Фандъкова, депутати и представители на бизнеса.

Иван Папазов одобри премията с думите, че VP Brands International е водещ производител на качествени виновност и високоалкохолни питиета в България, което се дължи на първо място на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина.

Така през годините компанията развива мощната връзка сред българското земеделие и качеството на крайния артикул с добавена стойност. „ Създадохме лична земеделска конструкция.

Превърнахме се в благонадежден сътрудник на още стотици български аграрни производители. Осъзнахме и обществената роля, която има нашият бизнес при обезпечаването на занаят за хората. Благодаря на всички наши чиновници, сътрудници и клиенти за доверието и по тази причина, че безрезервно са част от нашето семейство “, добави още Папазов.

Иван Папазов е притежател на наградата „ Мистър Икономика” за 2014 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР