Най-зловещите същества, уловени в обектива на камерата Всяко кътче на

...
Най-зловещите същества, уловени в обектива на камерата Всяко кътче на
Коментари Харесай

Най-зловещите същества, уловени в обектива на камерата

Най-зловещите същества, уловени в обектива на камерата Всяко кътче на света има свои истории за странни и необясними феномени. В продължение на епохи хората са вярвали (и даже виждали) вампири,призраци и странни хуманоиди. Но какво ще стане, в случай че някои от тези същества съумеят да влязат в кадър и съществено озадачат фотографите, а по-късно и публиката? Снимка на вампир (2014)



Снимката е направена от геолог, работещ в Ню Мексико. Някой нетизени допускат, че това е Skinwalker, създание от индианския фолклор. Падналият ангел от Каталуня (юни 2016 г.)



Две момчета се разхождали в гората Кампдеванол в Каталуня (Испания), когато внезапно забелязали това създание с горящи очи.Едно от момчетата съумяло да го снима преди да избяга от смут. Чудовището от Австралия (1963)



Снимката е направена от Робърт Ле Серек в Куинсланд. Никой не можеше да дефинира що за морско създание е, само че изглеждаше като голям сперматозоид. Семейство Купър и призракът, слизащ от тавана (1950-те)

 Семейство Купър купуват къща в Тексас през 50-те години. Те създали фамилна фотография в новия си дом, само че били ужасени от чудовището, което се появило на фотографията след проявление на фотографията. Твърди се, че това е душата на предходния притежател на къщата,който бил малтретиран и погубен. Агресивен злокобен призрака от дървото (1942)



Младоженци от Джаспър, Алабама реши да създадат първата си брачна фотография само че това което разкрили на дървото зад тях,изправило косите им. Призракът от остарялото училище



В остаряла постройка на учебно заведение в Сейнт Августин, Флорида, в горния прозорец непрекъснато се появява призрачна фигура, която плашила хората. Може би това е единствено трик и туристическа атракция? Призракът на жена в румънски хотел (2008)



Според митове,този фантом се скита в остарелия хотел Decebal от век и половина. Но едвам през 2008 година 33-годишната Виктория Йован съумява да направи фотография на призрака. Призракът, надничащ зад ъгъла (2008)



Снимка, направена от професионалния фотограф Нийл Сандбах в Хартфордшир, Англия. Той снимал женитба а призракът се появил на една от сватбените фотоси. Дяволът от Джърси мигрира в канадската гора?



Тези фрагменти със необичайно създание са били неведнъж изследвани, само че до момента никой не е съумял да потвърди, че са подправени. Снимката ясно демонстрира по какъв начин демонът преследва елен. Елените също се опасяват от хуманоиди (2012)



Тази фотография е от северната част на Пенсилвания.И към момента рационално пояснение не е обещано. Еленът очевидно е ужасяващ, виждайки хуманоид, клекнал и усмихнат. Вярвате ли в извънземни?



Един от жителите на Беруик, Луизиана, твърди, че е снимал извънземно с ловджийската си камера.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР