Най-запалените тенис аматьори от София и близките градове вече могат

...
Най-запалените тенис аматьори от София и близките градове вече могат
Коментари Харесай

Отворено е записването за Деветия вечерен турнир на Интерактив тенис

Най-запалените тенис дилетанти от София и околните градове към този момент могат да се запишат за присъединяване в Деветия вечерен шампионат на ИТЛ. Интересът към надпреварата е голям, защото извоюваните в него точки могат да доведат до разбърквания в годишната класация на най-голямата любителска тенис лига в страната. Класацията на Интерактив тенис за 2019 ще дефинира участниците във финалите през декември ITL Finals 2019. Засега несъмнено място в схемата имат Любен Попов, Иван Златанов, Цветан Иванов и Иво Боджаков. За останалите четири места спорят няколко доста положителни играчи и резултатите им в Деветия вечерен шампионат може да се окажат решаващи.

9 MG Zaimov ITL Night Tour ще се играе в столичния MG Tennis клуб в парка Заимов, където ще се проведат и ITL Finals 2019. Настилката е Green Set и подсигурява съвършен отскок на топката, като по едно и също време с това щади гърба и ставите. Това е формалната настилка на ATP, която дава отлична опция за подготовка за най-хубавите и е предизвикателство за начинаещите.

Деветият вечерен шампионат ще се организира на закрито. Надпреварата започват начинаещите, като крайният период за записване за категория ИТЛ 125 е 18 октомври, петък, а мачовете стартират на 21 октомври, понеделник. Средно напредналите се включват в шампионата на 28 октомври, а напредналите – на 4 ноември. Нивото в Интерактив тенис непрекъснато пораства, а за участниците най-важна е опцията да играят против разнородни и равностойни противници. Началните часове на срещите - след 20.00 или 21.00– разрешават на работещите почитатели на тениса да усъвършенстват непрекъснато техниката си и да каляват душeвността си в спортни мачове.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за идните надпревари можете да намерите на www.interactive-tennis.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР