Най-запалените фенове на Енрике Иглесиас ще получат уникалната възможност да

...
Най-запалените фенове на Енрике Иглесиас ще получат уникалната възможност да
Коментари Харесай

Щастливец от публиката ще пее с Енрике Иглесиас

Най-запалените почитатели на Енрике Иглесиас ще получат неповторимата опция да се допрян до суперзвездата. Дългоочакваното шоу All The Hits Live ще събере феновете на латино идола на 6 ноември в "Арена Армеец " във връзка 13-ия рожден ден на радио Energy.
Във всеки собствен концерт Енрике Иглесиас има традицията да ощастливява един от феновете си във почитател зоната на терен. Този път артистът насочва следното предизвикателство към присъстващите на шоуто: да изработят най-красивия и автентичен афиш, да го вдигнат във въздуха и да привлекат вниманието на звездата посредством възгласи. Късметлията, чието създание най-вече допадне на Енрике като обръщение и осъществяване, ще бъде определен да излезе с него на сцената.
За да ги види добре, почитателите би трябвало да са локализирани на терен - т.е., да са влезнали в залата с билет за една от двете зони за правостоящи: Standing или VIP Standing. Те ще имат опция от самото начало да се намират наоколо до звездата с помощта на истинската структура, основана на концепцията за непосредствена връзка с публиката. Изпълнителят ще поддържа връзка с хората, разхождайки се върху комплекс от подиуми (А и B) в двата края на терена, свързани чрез кулоар.
Всички, които желаят да се допрян до явлението Енрике Иглесиас или да станат част от шоуто му, би трябвало да купят билети на терен, които са съвсем на привършване, предизвестяват от Арт БГ.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР