Най-запалените фенове на Енрике Иглесиас ще получат уникалната възможност буквално

...
Най-запалените фенове на Енрике Иглесиас ще получат уникалната възможност буквално
Коментари Харесай

Щастливец от публиката ще участва в шоуто на Енрике Иглесиас в София

Най-запалените почитатели на Енрике Иглесиас ще получат неповторимата опция безусловно да се допрян до суперзвездата в дълго чаканото му шоу All The Hits Live на 6 ноември в Арена Армеец във връзка 13-тия рожден ден на радио Energy. При това, късметлиите с билет за правостоящи (на терен) освен ще бъдат на едно селфи разстояние от него, само че и един от тях ще има шанса да бъде определен персонално от Енрике да излезе дружно с него на сцената.
Както е известно, във всеки собствен концерт латино идолът има традицията да ощастливява по този метод един от най-близо намиращите се негови фенове във почитател зоната на терен. Този път изпълнителят на " Hero " насочва следното предизвикателство към феновете си: да изработят най-красивия и автентичен афиш, да го вдигнат във въздуха и да привлекат вниманието на звездата посредством възгласи. Късметлията, чието създание най-вече допадне на Енрике като обръщение и осъществяване, ще бъде определеният да излезе с него на сцената.
За да ги види добре Енрике, почитателите би трябвало да са локализирани на терен - т.е. да са влезнали в залата с билет за една от двете зони за правостоящи - Standing или VIP Standing. Те ще могат от самото начало да се намират в непосредствена непосредственост до него и да споделят с него, с помощта на истинската структура на сцената, основана на концепцията за интимна непосредственост с публиката. Ще го забележим да пее и поддържа връзка от близко с почитателите върху комплекс от две подиуми (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани чрез кулоар. Любимецът на поп фанатиците ще циркулира непрестанно сред двете подиуми, заобиколен от присъстващите.
Всички, които желаят да се допрян до явлението Енрике Иглесиас или да станат част от шоуто му, би трябвало да побързат и да закупят своите билети на терен още в този момент, тъй като те са съвсем на привършване, предизвестяват от АРТ БГ. All The Hits Live е едно от най-бързо разпродаваните шоу-спектакли от сходен сан сега за цяла Европа.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР