Най-заклетата фенка на фолк звездата Преслава е в доста сериозни

...
Най-заклетата фенка на фолк звездата Преслава е в доста сериозни
Коментари Харесай

Фенка задлъжня с 50 бона заради Преслава

Най-заклетата фенка на фолк звездата Преслава е в много съществени борчове, и то точно поради своята фаворитка, научи „ ШОУ ” от мощно обезпокоени нейни близки. Поклонничката на певицата от Добрич, която е и нейна адашка - Петя Киронова, прави и невъзможното, с цел да я следва на всяка нейна изява. Няма значение на какво разстояние са участията на Преси, тя е постоянно на първа линия пред сцената. Разходите за подобен метод на живот обаче костват прескъпо на вманиачената 32-годишна жена, чието главно забавление се свежда до гонене на фаворитката й. От обкръжението на фенката се чудят по какъв начин да я озаптят, защото към този момент е съществено задлъжняла към банки и кредитни компании. С днешна дата тя има да изплаща над 50 000 лева към разнообразни компании, отдаващи дребни и огромни заеми, настояват осведомени. „ Заложила е и доста фамилни златни декорации, като е сключила контракти, които й разрешават един ден да ги откупи, само че със съществени лихви”, споделя източникът ни.

Манията на почитателката Петя по Преслава е един дребен щрих от невероятния й живот. Тя е на 32 години, родом е от Хасково, само че живее от дълги години в София чартърен, с цел да е покрай кумира си. Макар и в зрелост, остава вечно дете, и то освен поради неукротимите си фенски пристрастености. С раждането си момичето заболява от синдрома на Търнър, което води до по-нисък растеж.
Оставайки джудже за цялостен живот, като тийнейджърка Петя стартира да намира само забавление в обичаната си музика - попфолка. По това време нейният кумир обаче е ангелогласната ДесиСлава. Пайнерката й оказва помощ да се отърси от проблемите, свързани със здравословното й положение. Затова без да е пресилено, може да се каже, че Петя

посвещава живота си на Деси

Тя не просто колекционира всичко обвързвано с русокоската, само че също по този начин я следва по участията й - където и да са те. Заради ниския си растеж и миловидното си детско лъчение, Киронова бързо става емблематична личност в чалга средите. Още повече че е на всички места, където е и ДесиСлава, тъкмо като нейна сянка. Изпълнителката на „ Мъжете всичко искат” стартира да я приема като част от фамилията си. Допуска я в покоите си, кани я на персонални празници, нерядко й прави и дарове, както и други жестове. „ Деси доста я почиташе и в никакъв случай не й е обръщала тил. Какво остава да я пренебрегне по отношение на други фенове. Даже искаше да й откри работа, като я назначи да й помага”, описват осведомени с връзките на Петя и Деси в предишното. Да, само че след дълги години честност и преданост, най-неочаквано Киронова

обръща тил на своя кумир

Изоставя звездата от Раднево без пояснение, а в полезрението й към този момент е нова фаворитка в лицето на Преслава. Във фенските среди се твърди, че за този поврат е отговорен различен обожател на ДесиСлава. От ревнивост той спретнал жестока конспирация сред Петя и русокоската, даже съумял да накара съмишленичката си да му завещае голямата си сбирка от плакати, материали, касети, дискове и дивидита на Деси. „ До ден-днешен този човек отхвърля да й върне сбирката. Петя не може да го преживее, тъй като всичко това е един значителен интервал от живота й”, описват почитатели, осведомени със обстановката.
Към момента дребната дама е съсредоточила напълно вниманието си към адашката си - Петя Колева, известна на необятната аудитория като Преслава. И за нея дава благо и драго, по този начин както преди време се е жертвала за ДесиСлава. Разполага даже с графика от участия на добричлийката, преди доста от изявите да бъдат обществено оповестени. А щом разбере къде е любимката й (извън концертната дейност), Петя незабавно хуква по дирите на идола си, единствено и единствено да я зърне от близко.


Преди това Десислава била любимец на момичето

Напоследък фанатичната почитателка е разкрила удобен и преференциален метод да обхожда участията на Преслава в провинцията. Тя употребява опцията „ споделено пътуване”. Затова следи всеобщо групи във Facebook, където други пътуващи се уговарят да пътуват дружно и разделят разноските си за гориво.

Как обаче Петя съумява да съчетава работата с манията си по Преслава, съвсем остава мистерия. Запознати описват, че до преди година и половина поклонницата работела в адвокатска адвокатска фирма като помощник. „ Самата тя се показва за правист съветник, само че дали в реалност е по този начин, не можем да бъдем сигурни”, разяснява различен почитател, част от групичката „ Ловците на автографи””. Според него все още тя не обявява публично работно място, тъй като е „ преследвана” от кредитното си минало. „ Ако публично има трудов контракт, ще й запорират заплатата, а по този начин няма да може да върви по дирите на Преси”, твърди различен почитател. Наричат я Цветарката на Преси Фенката Петя се е сдобила и с прякора Цветарката на Преслава. Той идва от това, че по участията на звездата, дребната поклонничка е тази, която обгрижва китките, които любимката й получава от публиката. „ След участията си Преслава обича да снима букетите, и то главно, с цел да се похвали с тях в обществените мрежи. След това огромна част от цветята отнася в квартирата си фенката Петя. „ Спомням си, че на една от изявите й, певицата по този начин се разбуча, че голям букет с рози не е опазен и някой го откраднал. Не можа да го снима за Инстаграм и беше пъклен бясна”, споделя очевидец на случката. Счупила крайник поради пайнерката Саможертвите от страна на Петя не стопират дотук. В края на предходната година тя едвам не се потрошила в гонене на своя кумир. Докато бързала за присъединяване на Преслава, я бутнал лек автомобил. Вследствие на това счупила крайник и това попречило почитателката да отиде в столичен клуб, където Преси имала присъединяване. Въпреки това тя засвидетелствала любовта си към изпълнителката, изпращайки по различен почитател на Преслава бутикова черна роза, за която платила стотачка. Добричлийката останала мощно разчувствана от жеста на адашката си.

Подготви Стоян ПЕТКОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР