Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се

...
Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се
Коментари Харесай

Камъкът „Палермо“ и извънземната раса на земята

Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се загатват тези мистериозни царе, които съгласно техните описания са били посочени от стандартните археолози като " митологични същества "

Учени от Египет са разкрили артефакти, които допускат, че нашата история, такава, каквато я познаваме, не е изцяло вярна и може да е била съзнателно изменена, с цел да прикрие истината.

Що се отнася до установяването на хронологията на другите династии на царе, управлявали през историята на Древен Египет, съществуват поредност от скъпи документи, които оказват помощ на специалистите в тази сложна задача, която към момента надалеч не е приключена приемливо.

Един от най-старите известни документи е по този начин нареченият " камък Палермо ", от който има седем фрагмента, разпръснати в няколко музея.

Три от тези фрагменти се намират в археологическия музей в Палермо, Италия, други три са в музея в Кайро в Египет, а седмият и финален откъс е в Лондонския университет в Англия.

Камъкът Палермо се счита за един от главните източници за следствието на Древен Египет и, макар че точната дата на основаването на това превъзходно парче остава незнайна, се счита, че е изработен по време на една от най-ранните династии преди съвсем 5000 години.

Сред информацията, открита в Камъка на Палермо, сходно на други антични документи с сходна информация, има лист на Царете преди първите династии на Древен Египет и съответните фараони от първите пет династии.

Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се загатват тези мистериозни царе, които съгласно техните описания са били посочени от стандартните археолози като " митологични същества ".

В текста, написан в писмени знаци, се загатва лист от 120 царе преди първите династии и управлявали в интервал преди Древен Египет публично да се смята за цивилизация.

Странно е, че имената на тези загадъчни " антични богове " или " митологични същества ", както се загатват в камъка в Палермо, се загатват и в други по-съвременни египетски документи.



Преддинастични надписи на антични египетски владетели: 1) нечетливо име, 2) Seka, 3) Jaau, 4) Tiu, 5) Tyesh, 6) Neheb, 7) Uadynar, 8) Mejet, 9) нечетливо име; Снимка: drevnatarasa.com

Текстът е разграничен на три хоризонтални реда:

В горната част е показано името на краля от този интервал, в средата са поразителните събития като празненствата, броят на добитъка и други, А долната страна демонстрира най-високото годишно равнище на наводняване на река Нил.

На този връх са имената на няколко преддинастични владетели на Долен Египет: " … pu " (частично нечетлив), Seka, Jaau, Tiu, Tyesh, Neheb, Uadynar, Mejet и " … a " (частично нечетлив).

За страдание значимостта на камъка в Палермо не беше незабавно приета.

Прилики с други остарели документи

Има доста прилики сред Камъка на Палермо, Торинския папирус, датиращ от ръководството на Рамзес II и в който се загатват имената на фараоните, царували в Древен Египет, предшествани от " боговете ", управлявали преди фараонските времена, и Списъкът на шумерските царе, шумерска дъска от глина, датираща от 1800 година прочие н. е., която изброява дозина " Безсмъртни царе, слезли от небето " и управлявали 432 000 години, от Сътворението до Потопа.

И трите от тези текстове загатват " боговете ", които са пристигнали на Земята и са управлявали хиляди години.

В допълнение, камъкът Палермо също загатва, по-подробно и детайлно, всичко, което е обвързвано с данъчното облагане на Древен Египет, както и неговите церемонии, другите равнища на река Нил, военни формирования и доста други точни детайлности за богатата просвета.

източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР