Най-ярките цитати от тримата са достатъчно показателни за мащабите на

...
Най-ярките цитати от тримата са достатъчно показателни за мащабите на
Коментари Харесай

Войни Ще Разкъсат Света, Но Това, Което Феноменът Предрече За България Ще Ви Остави Без Думи! Ето Видео!

Най-ярките цитати от тримата са задоволително показателни за мащабите на това, на което ще имаме опция да станем очевидци през идващите три години, и което ще стартира стремително още от идната. Константин Дараган:

„ През 2020 година изрично ще рухне англосаксонският глобалистки план, а Америка ще потъне във финансова рецесия, след която това към този момент ще е напълно друга страна “. Джесика Адамс: „ След 2020 година Съединени американски щати за първи път в историята си от страна, поглъщаща бежанци и имигранти, ще се трансформира в страна - източник на бежанци и емигранти “. Павел Глоба: „ През 2021 година ние ще живеем в напълно различен свят, в който ще има нови велики сили “. Казаното от Глоба значително то преповтаря написаното и от Дараган, и от Адамс. А систематизирано прогнозата на тримата може да се обобщи накратко по този начин.

Следващата година ще стартира поредност от събития, които ще са съвсем повтаряне на 1989-та, единствено че този път техен център ще е не починалият руски блок, а понастоящем тържествуващият Западен еднополюсен свят.

Започвайки от Англия, която ще се разтресе много мощно през 2019-та и ще загуби цялата си досегашна структура; минавайки през една западноевропейска страна (не е посочена, само че съгласно тях ще е Германия), където ще избухне гражданска война по сходство на тази в Румъния навремето; помитайки Европейски Съюз, който ще се изпразни от наличие и ще замязя на Оперативно-наблюдателно дело - има го на хартия, само че го няма никакъв в реалност и приключвайки с Америка, където Тръмп ще затъне в наказания против целия свят, а съперниците му, в опита си да го смъкват, пък ще разтресат личната си страна, а оттова и целия свят, в жестока финансова рецесия, светът ще се промени безусловно за три години.

Всичко това ще е съпроводено с опълчване по линията Съединени американски щати - Русия+Китай, еднакво на Карибската рецесия.

За първи път в историята си човечеството ще наблюдава това „ риалити шоу “ непосредствено на смарт телефона си, само че единствено досега, в който към момента има интернет. Прочее, тези, които сме останали да живеем в България, напълно скоро ще установим, че сме създали доста добър избор, пишат още от Флагман.бг
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР