Най-високопоставените мъже на Мураяма дадоха официална вечеря в чест на

...
Най-високопоставените мъже на Мураяма дадоха официална вечеря в чест на
Коментари Харесай

Най-високопоставените мъже на Мураяма дадоха официална вечеря в чест на българския национален отбор по художествена гимнастика

Най-високопоставените мъже на Мураяма дадоха публична вечеря в чест на българския народен тим по художествена гимнастика в Мураяма. На събитието участваха кметът на Мураяма Такао Шифу, ръководителят на общинския съвет на град Мураяма Макото Чоонан, Кацухико Мори, ръководител на префектура Ямагата, Кацухико Ягучи, началник на отдел " Образование за цялостен живот " и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма.

От българска страна бяха поканени старши треньорите на ансамбъла и самостоятелно дами - Весела Димитрова и Бранимира Маркова, помощник-треньорът на ансамбъла Михаела Маевска, капитаните на тимовете - отбор Симона Дянкова и самостоятелно Невяна Владинова, формалният фотограф на БФХГ Анна Недкова.
Вечерята беше доста изискана, с най-изтънчени японски деликатеси и мина извънредно в другарски диалози.

Японските домакини споделиха, че са доста щастливи и горди от обстоятелството, че българският народен тим е избрал техния град за мястото, в което ще се приготвя до олимпийските игри в Токио. Те споделиха, че с помощта на това, че такива шампионки като българските гимнастички са в Япония към този момент за Мураяма се приказва и е известен град в цялата страна. Любезните домакини споделиха, че биха били извънредно щастливи, в случай че това съдействие продължи и след Олимпиадата през 2020 година и дадоха обещание, че всичко, от което имат потребност нашите шампионки ще им бъде предоставено, единствено да изискат.

Накрая господин Ягучи сподели членска карта на фенклуба на българския народен тим по художествена гимнастика, който е учреден в Мураяма и към този момент наброява 300 члена, които всеки месец заплащат членски импорт и дават обещание мощна поддръжка за българския народен тим на Олимпиадата.

Невяна Владинова театралничи с членската карта на господин Ягучи и всички си дадоха обещание това съдействие да се трансформира в другарство за цялостен живот.

Обективът на формалния фотограф на БФХГ наблюдава и една подготовка на българския народен тим по художествена гимнастика, който е на лагер в Мураяма.

Всички девойки упражняват доста интензивно освен за Световното състезание, само че и за продукциите, които ще бъдат изнесени пред локалната японска аудитория. Ансамбълът и самостоятелните гимнастички приготвят едно общо комбиниране, което вършат особено за японските си домакини като израз на признателност за всичко, което вършат по време на лагерите в Мураяма.

Из целия град има направени плакати на девойките от фотоси, които са дело на Анна Недкова. Доброволци са изработили ветрила и постери от същите фотоси, които ще се продават на феновете по време на продукциите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР